Projecten

UITGELICHT

Transformatie van een herenhuis

In 2021 hebben wij een herenhuis getransformeerd naar 3 zeer luxe en high-end woningen. In het souterrain en bel-etage realiseren wij een ruime benedenwoning van maar liefst 300m2. Op de eerste etage een Urban City Apartment en op de bovenste verdieping een geweldig penthouse met een dakterras dat is voorzien van een panoramisch uitzicht op de skyline. 

Lopende projecten

Een greep uit de vastgoedprojecten waar we momenteel hard aan werken of reeds opgeleverd hebben. 

TRANSFORMATIE

Duurzaam en luxe wonen in het centrum van Nijmegen middels een binnenstedelijke herontwikkeling. Wonen op een absolute toplocatie! Oplevering 2e kwartaal 2021.

NIEUWBOUW

Starters-appartementen nabij het centrum van Nijmegen. Op slechts enkele minuten fietsen. Aan de locatie zal het niet liggen.

ONTWIKKELING

Ontwikkeling van 7 grondgebonden starterswoningen met parkeermogelijkheid. Het plan bevindt zich momenteel in de onderzoeksfase.

Vrijstaande villa

Een high-end vrijstaande villa op een toplocatie aan het water. De rietgedekte kap maakt het helemaal af. Je stapt zo de deur uit en je boot in.

Wedren Nijmegen

Wie wil nou niet wonen in de Wedren aan het Julianapark? Ampire mag ook hier weer een Utopia realiseren voor starters en Young professionals.

Wonen in het centrum

Starters-appartementen en een winkelruimte in het centrum van Nijmegen. Midden in de binnenstad nabij het Koningsplein. Wat een locatie!