Over ons

Een passie voor wonen

Ontwikkelen, verbouwen en onderhouden van de vastgoedportefeuille van Ampire Vastgoedgroep. Dit doen we met de grootste zorg en liefde voor het vastgoed. Vanuit onze locatie aan de Oranjesingel in Nijmegen zorgen wij ervoor dat het vastgoedbeheer van onze verhuurwoningen wordt verzorgd. Ons ervaren team zorgt ervoor dat huurders snel en vakkundig geholpen worden waardoor onze verhuurwoningen in topconditie blijven. Daarnaast werken wij ook aan de ontwikkeling van nieuwe appartementen om ervoor te zorgen dat nog meer huurders een plek krijgen in de Urban City Apartments van Ampire Residence. Om deze appartementen te realiseren, is Ampire Invest altijd op zoek naar geschikt vastgoed.

Kernwaarden

Dat een vastgoedconcept zoveel mogelijk waarde kan toevoegen aan de primaire doelstelling van de gebruiker. Het houdt hierbij dus niet op bij de ontwikkeling en realisatie. Ook milieubewust en ecologisch bouwen spelen hierbij een belangrijke rol. Ampire neemt deze verantwoordelijkheid serieus en beschouwd dit als een belangrijk onderdeel van de kernwaarden.

Visie

Als je een woning in topconditie aflevert en vervolgens goed onderhoudt garandeer je een optimaal woongenot. Deze visie is niet alleen fijn voor de gebruiker maar ook voor ons als technisch beheerder. Minder klachten, meer happy people. Dit doel bereiken wij door tijdens de verbouwing een goede basis te leggen, dat is immers het halve werk.

 

Ontmoet het team

Realisatie Urban City Apartments

Wij zijn dag in, dag uit druk met de meest uiteenlopende vastgoedprojecten

Open chat
Heeft u vragen?
Heeft u een vraag? Deze kunt u hier direct stellen. We proberen zo snel mogelijk te antwoorden.