Vastgoedrecht

Samen sta je sterker

Als vaste sparringpartner staan wij projectontwikkelaars, (onder)aannemers en beleggers bij. Denken in kansen en mogelijkheden vanuit de branche is wat ons hierbij uniek maakt.

Naast vakgenoten staan wij ook particulieren bij van advies tot en met geschillen. Wij staan klaar tijdens de leuke momenten zoals het kopen of verkopen van een huis maar ook tijdens de minder leuke momenten zoals een vervelende huurbaas die het niet zo nauw neemt met de regelgeving.

Ampire vastgoedrecht kan u met raad en daad bijstaan tot en met gerechtelijke procedures voor een gunstig tarief.

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Wij werken op uurbasis en op basis van voordelige maandelijkse abonnementen. De abonnementen kunnen na 3 maanden eenvoudig worden opgezegd met een opzegtermijn van 1 maand.

 

ervaren juridische afdeling

Kennis vanuit de praktijk is onze kracht

Wij adviseren vastgoedbedrijven die, net als wij, zich bezig houden met vastgoedtransacties, beleggingen, bouw en/of ontwikkeling. Onze ervaren vastgoed-juristen maken graag tijd vrij voor (een beperkt aantal) collega-ondernemingen. U kunt gebruik maken van onze ervaring in de praktijk in combinatie met de nodige juridische kennis. 

Deze diensten kunnen wij aanbieden tegen een gunstig tarief omdat u gebruik maakt van onze bestaande juridische afdeling die voornamelijk ondersteuning biedt aan onze eigen projecten.

Scherpe tarieven

per uur of een voordelig abonnement
99 per uur
  • 2 uur p/m €180
  • 4 uur p/m €350
  • 6 uur p/m €500
gratis intake

BREED INZETBAAR EN TOEGANKELIJK​

Ampire Vastgoedrecht ​

Wat kunt u verwachten? 
Advocatenkantoren zijn er genoeg. Wij zijn een informeel vastgoedbedrijf met passie voor vastgoed en vastgoedprojecten. Naast praktijkervaring hebben wij ook de nodige juridische kennis in huis. Wij zijn breed inzetbaar en toegankelijk. 

Voor een juridische vraag tussen de bedrijven door zijn er korte lijntjes. U mailt, belt of whats-appt rechtstreeks met onze jurist. En als het nodig is bent u van harte welkom op ons kantoor in Nijmegen voor uitvoerig overleg. 

Kom in contact

op de manier die het beste bij u past

Maak een afspraak en kom langs

Oranjesingel 62
6511 NX Nijmegen

Stuur ons een e-mail

info@ampirebouw.nl

Open chat
Heeft u vragen?
Heeft u een vraag? Deze kunt u hier direct stellen. We proberen zo snel mogelijk te antwoorden.