Te koop gevraagd

Wij kopen van Nijmegen tot Rotterdam

Als u wilt verkopen zonder zorgen en zonder kosten, is een directe verkoop aan Ampire Vastgoed een serieuze optie. Wij kopen (klus)panden, transformatieprojecten en ontwikkel-locaties. U bespaart bij ons op de makelaarskosten en daarnaast ontzorgen wij bij vaak voorkomende situaties. Denk bijvoorbeeld aan een flexibele levering of ontruiming van het object. 

Verkoop van uw onroerend goed aan Ampire vastgoed is transparant, vertrouwd en biedt zekerheid. We zetten graag de speerpunten voor u op een rij;

Wordt ons bod geaccepteerd? Dan is de woning verkocht. Zonder voorbehoud van financiering of een bouwkundige keuring. Wanneer u verkoopt aan een particulier worden deze voorbehouden doorgaans wel gemaakt waardoor u onnodig in onzekerheid verblijft. Dit is bij Ampire niet het geval, we bieden u zekerheid omtrent de verkoop.

Een eerlijke prijs: 
Wij doen geen onzinbiedingen. Onafhankelijke taxateurs bepalen de huidige waarde van uw onroerend goed. Doorgaans bieden wij de marktwaarde. Het komt vaak voor dat we bereid zijn om te kopen voor de vraagprijs indien deze marktconform is.

Professionele werkwijze:
We werken met gecertificeerde en beëdigde taxateurs, NVM koopakten en oplevering volgens NVM richtlijnen. De sleuteloverdracht, betaling en afhandeling vinden plaats bij de notaris.

Eerder kwam een makelaar met uw vastgoed bij ons terecht. Nu verkoopt u zelf rechtstreeks aan ons voor dezelfde prijs. Dit scheelt u duizenden euro’s aan courtage en andere kosten. Heeft u toch behoefte aan een stukje professionele begeleiding? Dan verkoopt u aan ons met makelaar. U bespaart alsnog de verkoopkosten.

Stressvrij verkopen:
Open huizen dagen, bezichtigingen die altijd ongelegen komen en momenteel onverantwoord zijn. U heeft daar allemaal geen last van als u aan ons verkoopt. Bovendien hoeft u geen kosten te maken om uw woning op te knappen voor de foto’s en bezichtigingen. 

Wat kunt u verwachten? 
Professionele documentatie, 100% zekerheid, een snelle betaling en uiteraard een serieus bod. We bieden doorgaans de marktwaarde, in sommige gevallen valt een bod zelfs hoger uit dan de getaxeerde waarde.

Onze werkwijze

Verkoop in 3 eenvoudige stappen


2. Snelle beoordeling

Wij beoordelen op korte termijn uw aanvraag. Hebben we interesse of niet? U hoort snel onze bevindingen.


3. Bieding

Na een positieve beoordeling brengen we
een bod uit. Bent u akkoord? Dan sturen we het papierwerk en de koopsom naar de notaris.

Achterstallig onderhoud?

Geen enkel probleem. Wij ontwikkelen en renoveren immers altijd na aankoop. Neem Vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Open chat
Heeft u vragen?
Heeft u een vraag? Deze kunt u hier direct stellen. We proberen zo snel mogelijk te antwoorden.